Στις 12 Φεβρουαρίου 2023,ημέρα Κυριακή και ώρα 18.00,στην Αίθουσα Τιμών της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης(ΛΑΦΘ) πραγματοποιήθηκε η εορταστική εκδήλωση της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού(ΕΑΑΣ) Θεσσαλονίκης, η οποία περιλάμβανε την Κοπή της Βασιλόπιτας για το Νέο Έτος 2023 καθώς και την βράβευση των αριστούχων μαθητών/μαθητριών Β΄ και Γ’ Λυκείου τέκνων των μελών του.
Επιπλέον κατά την διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκε τιμητική διάκριση σε ένδειξη τιμής στους παρακάτω:
α. Τον Υποστράτηγο ε.α. Τσιρκινίδη Χαράλαμπο, συγγραφέα εκτός των άλλων του βιβλίου «Κόκκινο Ποτάμι», το οποίο και προβλήθηκε με επιτυχία σε τηλεοπτική σειρά στο OPEN TV.
«Για την συνεισφορά του στην διατήρηση της Εθνικής Μνήμης, της περιόδου τραγωδίας του Ελληνισμού της Ανατολής(1908-1923)».
β. Τον διακεκριμένο επιχειρηματία κ. Μαμαντζή Ελευθέριο, ο οποίος έχει κάνει γνωστή την Πατρίδα μας σε όλη την Ευρώπη και σε όλο τον Κόσμο, με τις επιτυχημένες του δραστηριότητες. Η εταιρεία του εκτός των άλλων, ανέλαβε και ολοκλήρωσε με επιτυχία την βαφή του Πύργου του Άιφελ στο Παρίσι.
«Για την άριστη εκτέλεση υψηλής δυσκολίας τεχνικών έργων στο εξωτερικό, με αποτέλεσμα την προβολή διεθνώς της Πατρίδας μας».
Επιπλέον είχα προγραμματίσει και αιτηθεί να τιμήσω τον Αρχηγό VI Τάξεως της ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ (Σ.Σ.Α.Σ.) Κωνσταντινίδη Ιωάννη.
«Για την αριστεία του, τόσο στην στρατιωτική όσο και στην ακαδημαϊκή εκπαίδευση, αναδεικνύοντας αυτόν Αρχηγό VI Τάξεως της ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ (Σ.Σ.Α.Σ.) ».
Δυστυχώς όμως, κατόπιν έγγραφης ενημέρωσης που είχα από την ΣΣΑΣ, δεν επιτράπηκε από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) η παρουσία στην εκδήλωση του Αρχηγού VI Τάξεως της ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ (Σ.Σ.Α.Σ.) καθώς και ενός σπουδαστή Ιης Τάξεως της ΣΣΑΣ, τέκνο μέλους της ΕΑΑΣ, ο οποίος είχε αριστεύσει στην Γ΄ Λυκείου.!!!!!
Πιστεύω να ήταν απλά μία ατυχής απόφαση….!!!
Μετά την εκδήλωση επακολούθησε μικρή δεξίωση.
Ευχαριστώ ιδιαίτερα όλους τους προσκεκλημένους και όλα τα μέλη της ΕΑΑΣ καθώς και τις οικογένειές τους ,που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.
Τέλος ευχαριστώ θερμά τον αγαπητό φίλο και μέλος της ΕΑΑΣ Θεσσαλονίκης, Άνχη ε.α. Νικόλαο Σκιαδά για την αμέριστη και συνεχή βοήθειά που μου παρείχε, ώστε μαζί να καταφέρουμε να οργανώσουμε μία άριστη εορταστική εκδήλωση, αναλαμβάνοντας και τα καθήκοντα του συντονιστή-εκφωνητή της όλης εκδήλωσης.
Επιπλέον ευχαριστώ και τον καινούργιο μου αγαπητό φίλο Άνχη ε.α. Λαλέα Δημήτριο, για την ευγενική του προσφορά στην εκδήλωση, φυσικών χυμών Life.
Μετά τις φωτογραφίες παρατίθεται ολόκληρη η ομιλία μου η οποία οριοθέτησε και την έναρξη της όλης εκδήλωσης.

Add Your Comment