Στην όμορφη πόλη της Καστοριάς εχθές το βράδυ 27 Απριλίου 2023,ημέρα Πέμπτη, προσκεκλημένος στην επίδειξη μόδας γούνας(FUR FASHION GALA) που πραγματοποιήθηκε στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο γούνας Καστοριάς (INTERNATIONAL FUR FAIR KASTORIA) στο πλαίσιο της 48ης Διεθνούς Εκθέσεως Γούνας από 27-29 Απριλίου 2023.
Πλήθος κόσμου τόσο Ελλήνων όσο και από το εξωτερικό αποσπώντας πολλά χειροκροτήματα στα υπέροχα σχέδια γούνας που παρουσιάστηκαν από τους εκθέτες.
Οργανωμένη άψογα από κάθε πλευρά η επίδειξη μόδας γούνας και άριστη εμφάνιση του υπεύθυνου πρακτορείου μοντέλων από την Θεσσαλονίκη, με επικεφαλής την αγαπητή φίλη από την Γαλλία, την Μαριάννα.
Παρόλο που ήμουν στην πόλη της Καστοριάς,αγώνας για την εκλογική συμμαχία Εθνική Δημιουργία, εκτός των άλλων, γνώρισα και καταπληκτικούς φίλους όπως την Χαρά, τον Γιάννη Γ., τον Γιάννη Β., τον Νίκο, τον Ζήση, το Χρήστο. κλπ, συντελεστές και όχι μόνο της επιτυχημένης αυτής εκδήλωσης, οι οποίοι διαμένουν στην πόλη της Θεσσαλονίκης και σε άλλα μέρη και οι οποίοι στο άκουσμα της υποψηφιότητάς μου στην Α’ Θεσσαλονίκης με την Εθνική Δημιουργία επέδειξαν από μόνοι τους το ενδιαφέρον να με υποστηρίξουν ενεργά στον αγώνα μου, ζητώντας φυλλάδια μου και κάρτες μου εκείνη την στιγμή, άμεσα και φυσικά ανανεώσαμε την επικοινωνία μας στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
Στην συνέχεια μετά την επίδειξη μόδας γούνας στο υπέροχο Zaza Bar της πόλης της Καστοριάς στην εκδήλωση-event που διοργανώθηκε από τους εκθέτες γούνας, μαζί με όλους τους παραπάνω νέους φίλους και πλέον υποστηρικτές μου που γνώρισα αλλά και υποστηρικτές της Εθνικής Δημιουργίας, με τους αγαπητούς φίλους μου, αλλά και με όλους τους συμμετέχοντες στην επίδειξη γούνας.
Ο αγώνας μου για την Εθνική Δημιουργία είναι συνεχής τόσο στην πόλη της Θεσσαλονίκης όσο και σε όποια άλλη πόλη και αν βρεθώ, όπως εχθές στην πόλη της Καστοριάς.

Add Your Comment